Her Aya Bir Bilişim Kitabı Projesi

Okulumuzda Ekim ayında Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimiz tarafından İlkokul ve Ortaokul kademelerimizde başlatılan ve süreç içerisinde e-Twinning Projesi haline dönüşen "Her Aya Bir Bilişim Kitabı Projesi" sona erdi.
Özellikle uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin teknoloji konusunda bilinçlenmesi ve bununla beraber kitap okuma alışkanlıklarını da desteklemeyi amaçlayan projemiz kapsamında sene içerisinde 5 kitap okutuldu ve kitapların yazarları ile çevrim içi toplantılar gerçekleştirildi. Bu bağlamda Ortaokul kadememizde proje sonunda düzenlenen yarışmada ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi. Ayrıca projeye katılım sağlayan tüm öğrencilere Teşekkür Sertifikası verildi. Dereceye giren ve projede yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Etiketler: