Hakkımızda

Altı yıllık dershane tecrübemizle elde ettiğimiz başarılardan duyduğumuz gururun ardından “Akım Koleji” ile Lüleburgaz’ımızda daha iyi bir eğitim sunabilme amacıyla yolumuza devam ediyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği hedefler doğrultusunda, onun bizlere kattığı değerlere layık olmak bilinciyle bilimselliğin ve evrenselliğin ışığında, en üst eğitim ve öğretimin günümüz teknolojileri ile birleştirildiği eğitim anlayışıyla hizmet etmek en
büyük vazifemizdir.

21. yüzyılın çağdaş bireyleri olan öğrencilerimizin fiziksel, bilişsel, duygusal, sosyal ve kültürel gelişimlerinin göz önünde bulundurarak alanında uzman, seçkin, deneyimli öğretmen kadromuzla; iyi yetişmiş, başarılı, dürüst, insani erdemleri her şeyin üstünde tutan, ulusal ve evrensel değerleri kazanmış bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktamayız.

Ülkemizin geleceğinde etkin, söz sahibi olacak olan çocuklarımızı, saygı değer velilerimizi önemsiyoruz.

Yeni eğitim yılında sevgi, saygı, mutluluk ve başarıyla birlikte olmak dileğiyle…

Hakkımızda