Ortaokul Liselere Giriş Sınavları

Akım Ortaokulu olarak kurulduğumuz yıldan beri liselere giriş sınavlarında üstün başarılar sağlıyoruz.

2015-2020 yılları arası sınav sonuç istatistiklerine göre öğrencilerimizin %6’sı %1lik dilimde, öğrencilerimizin %40’ı ise %10luk dilimde yer almaktadır. 2016 1.TEOG sınavında tam puan yapan ve Türkiye’de %0.08’lik dilime yerleşen öğrencimiz Kardelen ŞENPINAR, okulumuzun Anadolu Lisesi bölümünü tercih ederek eğitimine devam etmektedir.

2020 LGS’de ise Lüleburgaz’ın tek Türkiye 1.si çıkarmanın gururunu yaşadık. 4 yıldır öğrencimiz olan Gönenç ELEMENLİ, tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1.si oldu ve Robert Koleji’nde eğitimini sürdürmektedir.

Bu başarılarımızla sadece Lüleburgaz’ın değil bölgenin de lider okulu konumundayız.

2021 LGS BAŞARI TABLOMUZ